Privacy Statement WV de Schelde

Algemene Privacy Statement

 

Deze website wordt beheerd door Watersportvereniging de Schelde, hierna te noemen de vereniging Als u deze website bezoekt, kan de vereniging gegevens van u verwerken. Dit gaat om gegevens die u invult bij bv. “inschrijfformulier`, een mail die u verstuurt via de site e.a.. In het kader van deze verwerkingen waarborgt en respecteert de vereniging uw privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens en de Gedragscode.

 

Dit houdt in dat uw persoonsgegevens slechts gebruikt worden voor zover verenigbaar met de doeleinden zoals uiteengezet in bovengenoemde gedragscode, uw persoonsgegevens door de vereniging beschermd worden en u bepaalde rechten kunt uitoefenen ten aanzien van uw persoonsgegevens. Dit Privacy Statement geeft een overzicht van de doeleinden van de gegevensverwerking in het kader van deze website, het gebruik van ‘cookies’ op deze website

en hoe u uw rechten ten aanzien van uw persoonsgegevens kunt uitoefenen.

 

Gegevensverwerking

 

De informatie die de vereniging op deze website meldt zijn bedoeld als informatievoorziening voor nieuwe leden, huidige leden, hun ouders en andere belangstellenden.

 

We informeren op het gebied van informatie m.b.t. de basiszaken van de vereniging, zoals contributie, onze lessen, onze huisvestiging, evenementen vanbinnen en buiten de vereniging, wedstrijden en belangrijke informatie vanuit bestuur en/of commissies.

 

Wij vinden het belangrijk dat wij middels onze informatie zoveel mogelijk kunnen laten zien wat er zoal gaande is in de vereniging.

 

Wij informeren middels de volgende middelen:

 

a) Algemene informatie over de vereniging via tekst zoals te vinden op deze website.

b) Illustraties via foto’s van evenementen die de vereniging organiseert.

c) Illustraties via foto’s en tekst van evenementen die georganiseerd worden voor de leden van de vereniging. Hierbij valt te denken aan bv. Het sinterklaasfeest, de jaarlijkse Havendag, etc.

d) Informatie vanuit leiding, commissies en bestuur.

e) Informatie aangeleverd via het Watersportverbond

f) Informatie aangeleverd door ‘derden’ voor activiteiten waar de vereniging aan mee doet. Hierbij valt vooral te denken aan evenementen waarbij de vereniging financiële middelen kan binnen halen, zoals bv De grote clubactie, en/of andere acties

g) Via onze nieuwsbrief

h) Onze halfjaarlijkse ledenvergadering

i) Via social media zoals bv Facebook etc.

 

Gebruik van foto’s

 

Zoals aangegeven maken wij gebruik van foto’s. Waarom vinden wij dat we foto’s willen gebruiken ook via deze website en onze social media (twitter, facebook etc.)? Middels foto’s geef je een snelle illustratie over bv een evenement of gewonnen prijzen bij wedstrijden, maar ook hoe leuk activiteiten bij de vereniging zijn zoals bv een feest. Dit betekent dat wij op allerlei momenten foto’s kunnen nemen ter illustratie van onze website en/of nieuwsbrief.

 

Zowel ouders, leden als belangstellenden kunnen foto’s aanleveren via de daarvoor bestemde kanalen zoals bestuur, leiding of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

De rechten van de foto’s liggen bij de vereniging. Als u ons een foto aanlevert geeft u ons automatisch het recht deze te allen tijde te gebruiken.

 

Alleen wanneer in de foto een naamsvermelding wordt geplaatst behoren de rechten aan de in de foto vermelde persoon en/of bedrijf.

 

Cookies

 

Om deze website beter en sneller te laten functioneren en om deze te kunnen afstemmen op uw voorkeuren, worden bepaalde gegevens betreffende uw gebruik van deze website verzameld. Deze informatie kan verzameld worden door gebruik te maken van zogenaamde ‘cookies’. Dit zijn kleine tekstbestanden die door de bezochte webpagina automatisch op uw computer worden geplaatst. U kunt het gebruik van ‘cookies’ via de instellingen van uw browser uitschakelen. Dit leidt echter tot een minder goede werking van deze website.

 

Websites van derden

 

Dit Privacy Statement is niet van toepassing op websites van derden die via deze website via links kunnen worden bezocht.

 

Vragen

 

Voor vragen over dit Privacy Statement en/of de wijze waarop de vereniging uw persoonsgegevens verwerkt, kunt u contact opnemen met: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Wijzigingen Privacy Statement

De vereniging behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in dit Privacy Statement. Het verdient aanbeveling om dit Privacy Statement geregeld te raadplegen, zodat u van deze wijzigingen op de hoogte blijft.

 


 

 

Zoeken

waterpoort

  • Sparen voor een gratis overnachting in Waterpoort

    Ontdek Waterpoort, via het Volkerak Zoommeer en de Brabantse rivieren. Een unieke samenwerking, 11...

    Lees meer...

Wie bezoekt ons

We hebben 16 gasten en geen leden online

             Brabantse Wal