logo-alw1170
38ade03e-845c-4c0f-9de0-9b747cee5f85

CWO Kielboot volwassenen

Altijd al willen leren zeilen, maar er niet de tijd of juiste locatie voor kunnen vinden?

 

Op Lager Wal kunnen ook  volwassenen in de kielboot leren zeilen.

 

Anders dan bij de jeugd gaat u hier met meerdere cursisten in een boot en varen we niet op een vaste dag. De cursisten bepalen zelf in overleg met de instructeur wanneer er gelest wordt. Dit kan in het weekend of doordeweeks op bepaalde avonden. Je koopt een 12 of 24 uur leskaart die vervolgens wordt afgestreept. Zodra je het CWO 1,2 en 3 programma hebt doorlopen ben je in staat geheel zelfstandig te zeilen. Het aantal kaarten dat benodigd is hangt af van je progressie. Op Lager Wal kan je natuurlijk ook een eigen boot wegleggen. Dit kan zowel op de wal als aan de steiger.

Om zeilen optimaal te beheersen is ‘meters maken’ belangrijk en vooral erg leuk! De Binnenschelde is dé ideale plas in de regio om ’s avonds of in het weekend een paar uurtjes het water op te gaan.

 

Voor de zeillessen is een lidmaatschap van de vereniging vereist. Een volwassen nieuw lid krijgt vrijstelling van het inschrijfgeld bij directe afname van een 24 uurs kaart wat neer komt op een forse korting. Natuurlijk kunnen ook jeugdleden kielbootles krijgen. Voor hen geldt deze korting niet omdat voor hen al lagere tarieven gelden

 

Meld je aan als lid en schrijf je in voor de lessen!

optimisten-voor-de-schelp

Contact: Voorzitter Aan Lager Wal - klik hier