logo-alw1170
briefpenningmeester

 

 

 

Lid worden bij Aan Lager Wal van WV de Schelde

 

 

Het lidmaatschap kent verschillende vormen. Hieronder vind je een overzicht met de bij behorende bedragen:

Type lid Jaarcontributie
Leden (vanaf 18 jaar)  € 70,00
Aspirant-leden (t/m 17 jaar)  € 31,00
   
Entreegeld Eenmalig  
Leden € 95,00
Aspirant-leden € 10,00
   

Om lid te worden vragen wij je het aanmeldformulier volledig in te vullen. Je krijgt dan een e-mail waarin wij je vragen je aanmelding te bevestigen. Na je bevestiging, dient het bestuur je aanmelding goed te keuren.

Na goedkeuring krijg je een e-mail met inlog gegevens voor ”Mijn Aan Lager Wal” toegestuurd. Dit is je persoonlijk website gedeelte, waar je bijvoorbeeld kunt inschrijven om deel te nemen aan een van de activiteiten. Je kunt hier ook je persoonlijke gegevens onderhouden.

 

Voor de jeugd die de Optimist is ontgroeid is er de jeugdbootgroep: Begeleid zeilen met snelle eenmans- of tweemansboten. In deze groep kun je met je eigen boot meevaren. Deze groep staat open voor de Laser, Laser Pico, Splash, Flash, RS Feva en 420 waarbij de zeilvoering afgestemd op de weersomstandigheden dient te worden.

Ook worden CWO diploma’s voor uitgereikt.

 

Iedere cursist ontvangt op de afsluitende dag een CWO vorderingenstaat waarin de ontwikkelde vaardigheden worden vastgelegd. Zijn alle vaardigheden behaald dan wordt het diploma uitgereikt en kan er doorgestroomd worden naar de volgende groep.

Als je overweegt om zeilles te nemen maar je wilt eerst eens ervaren wat het is om zelf te zeilen dan is een proefles in een Optimist de uitkomst. Je krijgt dan les van één van onze instructeurs. Na deze les heb je een goed idee wat het is.

optimisten-voor-de-schelp

Contact: Voorzitter Aan Lager Wal - klik hier